Gilda Popa
1852 vizualizări 11 oct 2018

Tigrul, în vârstă de şase ani, care a fost numit T1, a atacat oamenii dintr-un un oraş din statul Maharashtra, scrie The Guardian. Autorităţile au depus eforturi semnificative pentru a captura animalul, dar fără succes.

Mai mult decât atât, unul dintre cei cinci elefanţi aduşi pentru a captura tigrul a evadat într-un sat din apropiere, omorând o femeie.

Localnicii din echipa de vânătoare au declarat că iau în calcul utilizarea parfumului Obsessions by Calvin Klein după ce toate celelalte metode, între care capcane dotate cu camera foto, pistoale, pistoale termice şi patrule organizate în teritoriul tigrului, au eşuat.

Puterea parfumului Obsession de a atrage felinele mari a fost testată pentru prima oară prin experimente la Grădina zoologică Bronx din New York în 2003. Ingredientul cheie este o versiune sintetică a moscului secretat de zibete, un mic mamifer nocturn al cărui lichid glandular este apreciat în industria de parfumuri pentru aroma sa puternică .

Parfumul a fost folosit pentru prima data de catre HS Prayag, un medic veterinar care studiază animalele carnivore mari.

Chanel 5 a fost, de asemenea, pe lista de opţiuni, a spus el, "dar pentru că este mai scump, folosesc Obsession Calvin Klein".

El a sfătuit oficialii să vâneze felinele mari pulverizând parfumul pe capcanele lor. Veterinarul atrage atenţia că metodă dă rezultate cu condiţia să se folosească un parfum original, nu unul dintre fake-urile care se găsesc în toate pieţele indiene.

 

Citește și: