Ana Obretin
267 vizualizări 20 iul 2018

Jones, printre ale cărui hituri se numără "It’s Not Unusual", "Delilah", şi-a cerut scuze fanilor, pe platforma de socializare online Twitter, pentru că a fost nevoit să îşi anuleze show-urile.

Artistul a spus că speră să îşi continue turneul britanic în luna august.

”Sir Tom Jones are o infecţie bacteriană de care este tratat în spital. Starea sa este bine controlată şi sperăm la o recuperare rapidă", se arată într-un comunicat. ”Îi pare foarte rău şi este dezamăgit că nu poate cânta în această seară". 

Important @ChesterRaces show information from @lizhobbs_group pic.twitter.com/sYeWlPeqhS

— Tom Jones (@RealSirTomJones) 19 iulie 2018

În septembrie anul trecut, cântăreţul britanic a amânat, din motive medicale, un turneu de cinci zile în Statele Unite, după care a precizat că a fost supus unei operaţii la şold.

În cariera sa de peste 50 de ani, Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul şi rhythm & blues şi a lansat piese celebre, precum "Delilah", "Mama told me not to come", "What's New Pussycat", "It's Not Unusual", "Sex Bomb", "Thunderball", "She's a lady", "Burning Hell", "Tower of Song" şi "Hit or Miss".

Tom Jones a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, în 2006. Alte momente semnificative din lunga sa carieră sunt câştigarea unui premiu Brit ,,pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică", a trofeului Silver Clef pentru toate realizarile sale, a distincţiei Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, a prestigiosului premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar şi titlul de bărbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

Foto: Hepta

 

Citește și: