Laura Cojocaru
749 vizualizări 17 mai 2019

Netflix a publicat pe reţelele sociale Facebook şi Instagram un colaj video în care Toma Caragiu enumeră o serie de expresii româneşti cum ar fi  „Dracu l-a pus „Un drăcuşor de fată”, „A deschis uşa şi l-a văzut pe Dracu gol”, „Făcând ca toţi dracii”, „L-a cautat pe dracu şi l-a găsit pe ta-su”, „La dracu-n praznic”, „Cică şi-a vândul sufletul dracului”, Ptiu Drace Dracu să mă ia dacă înţeleg ceva.

 

În interiorul montajului video apar şi imagini cu personajul Lucifer. Videoclipul de promovare este însoţit de descrierea „Ptiu, drace! PS: Acest video va arde în două săptămâni”, la fel ca postările lui Tudorel Toader despre care spune că vor fi şterse la scurt timp după publicare. Asigură-te că îl vezi!”

Al patrulea sezon din serialul Lucifer a avut premiera pe opt mai şi este disponibil integral pe platforma Netflix.

Imaginile culese de reprezentanţii Netflix din arhiva televiziunii fac parte din monologul „Mefisto” în care actorul Toma Caragiu îl interpretează pe Dracul pe care românii îl învinuiesc pentru toate evenimentele negative din viaţa lor: „Nu e el de vină, săracul, că Dracu l-a pus! Vă dau cuvântul meu de onoare că aflu actul petrecut, după ce s-a consumat şi nu înţeleg de ce mă amestecă. Vă jur că nu ştiu nimic”:

 

 

Citește și: