42 vizualizări 1 mar 2009

Nu e nevoie să ai o vârstă respectabilă pentru a intra în rândul bogătaşilor. Un top al celor mai înstăriţi adolescenţi din lumea divertismentului include nume care au deja o carieră serioasă în spate, dar şi nou-veniţi, adevărate revelaţii ale ultimei perioade. Cum arată podiumul? Îl include pe Daniel Radcliffe, care a obţinut un onorariu de 16 milioane doar de pe urma peliculei Harry Potter and the Order of the Phoenix. (Averea lui totală a depăşit de mult 50 de milioane de dolari). Pe Emma Watson, colega lui de distribuţie, care la 18 ani avea în cont 20 milioane. Şi pe cei trei fraţi cântăreţi de la Jonas Brothers, care au câştigat 12 milioane de dolari numai în 2007. Sunt doar trei dintre cazurile de adolescenţi bogaţi din showbizul mondial. Clasamentul este completat de puştii milionari - deocamdată - doar în fani şi la capitolul box-office.

Topul adolescenţilor care s-au îmbogăţit de pe urma actoriei o mai include pe faimoasa Dakota Fanning (azi în vârstă de 15 ani), dar şi pe sora ei, Elle (10 ani), distribuită în recentul succes The Curious Case of Benjamin Button. Alte rude ale unor personaje celebre, prezente în clasament, sunt Rory Culkin (19 ani), fratele lui Macaulay; Miley Cyrus (16), fiica lui Billy Ray, şi Jaden Smith (10 ani), fiul lui Will.

La 12 ani, Abigail Breslin, eroina din Little Miss Sunshine, se poate mândri cu un film care a încasat 516,5 milioane de dolari, iar Dev Patel (18), interpretul rolului principal din Slumdog Millionaire - cu o peliculă care a adunat din vânzări 101,8 milioane. Cum fiecare dintre ei are, la ora actuală, cel puţin un proiect în derulare, există şanse foarte mari ca într-un viitor oarecare să îngroaşe rândul milionarilor în dolari. (D.P.)

Citește și: