Silviu Bănilă
2493 vizualizări 27 oct 2014

Ramon Novarro şi Rudolph Valentino au fost doi actori celebri din anii ’20, care au jucat în numeroase filme, precum „Mata Hari” şi „The Son of the Sheikh”. Novarro era mexican, în timp ce Valentino avea origini italiene, două detalii care au determinat presa tabloidă să-i numească „amanţii latini”.

Jurnaliştii acelor timpuri au speculat că Novarro şi Valentino erau homosexuali. În cazul lui Novarro, zvonul s-a dovedit a fi întemeiat. Pe de altă parte, o altă bârfă de la Hollywood sugerează că Rudolph Valentino i-ar fi oferit lui Ramon Novarro un obiect de artă în formă de penis. În 1968, Novarro a fost ucis de doi hoţi, în casa sa din Los Angeles. Potrivit anchetatorilor, actorul ar fi fost sufocat chiar cu obiectul primit de la prietenul său, Rudolph Valentino.

Joan Crawford a avut o relaţie cu tatăl vitreg şi a jucat în câteva filme pentru adulţi

Joan Crawford va rămâne o stea inegalabilă a Hollywood-ului. Cariera sa a prins aripi în 1920 şi a durat până la decesul actriţei din 1977. Potrivit zvonurilor, în copilărie, Crawford ar fi avut o relaţie nepotrivită cu tatăl ei vitreg. De asemenea, actriţa a jucat în câteva filme pentru adulţi, înainte de a da lovitura la Hollywood, scrie Listverse.com.

Ronald Reagan prefera virginele

Ronald Reagan este mai cunoscut pentru cariera sa politică, decât pentru cea de actor. În 1950, viitorul preşedinte al SUA, în vârstă de 39 de ani, a jucat în filmul „Louisa”, alături de Piper Laurie, o tânără de 18 ani. Aceasta din urmă susţine că şi-a început viaţa sexuală cu Reagan. În autobiografia sa, Laurie scrie că a fost sedusă de Reagan, în timpul filmărilor pentru producţia „Louisa”.

Citește și: