Madalina Cerban - Mediafax
1083 vizualizări 6 nov 2014

Comedy Central Extra va difuza începând de vineri al doilea sezon al emisiunii "Stand-up Express", care este prima producţie internă a acestei televiziuni, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Emisiunea include câte 15-30 de minute de stand-up comedy ale unor diferiţi artişti din Europa, între care se numără şi românii Radu Isac, Sergiu Floroaia şi Toma Alexandru.

"Stand-up Express" este unul dintre cele mai mari spectacole de comedie difuzat într-o limbă de circulaţie internaţională şi îi prezintă pe unii dintre cei mai buni artişti de stand-up comedy.

Noul sezon al emisiunii va debuta cu Radu Isac, vineri, de la ora 22.10. Radu Isaac este unul dintre primii artişti de comedie români care au prezentat show-uri în cluburile americane. El a trăit în Los Angeles timp de patru luni, perioadă în care şi-a prezentat numerele umoristice în mai multe cluburi, unele dintre cele mai cunoscute în domeniu, între care se numără Comedie Store, The Laugh Factory şi The Improv.

Sergiu Floroaia va putea fi văzut la Comedy Central Extra pe 14 noiembrie, de la ora 22.10. Sergiu Floroaia este scriitor de benzi desenate, fiind cunoscut şi pentru parodii muzicale şi apariţiile sale în emisiuni de televiziune.

Toma Alexandru, un alt actor de comedie, are peste opt ani de experienţă şi va putea fi văzut în emisiunea "Stand-up Express", pe 21 noiembrie, de la 22.10. Şi-a început cariera de actor de comedie în 2004, iar, în 2010, a câştigat premiul King Gond, oferit de Comedy Store din Londra, unde a concurat împotriva altor 29 de artişti.

Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în România, şi este distribuită de Romtelecom, RCS&RDS şi UPC. În prezent, Comedy Central Extra difuzează seriale de familie precum "Reed Between the Lines", "Rules of Engagement" şi "The King of Queens", dar şi serii de comedie ca "South Park" şi "Real Husbands of Hollywood".

Comedy Central Extra face parte din portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN), una dintre cele mai cunoscute companii de divertisment din lume.

Citește și: