348 vizualizări 16 mar 2013

Tricoul este cel mai versatil obiect vestimentar. El poate fi purtat de oricine, femeie, bărbat sau copil, în diferite ţinute casual sau chic, de seară. Acest obiect vestimentar avantajează pe toată lumea şi poate fi completat atât cu o pereche de blugi, cât şi cu o fustă creion.

În ultimii ani, tricourile simple au devenit elemente care nu trebuie să lipsească din garderobă. Ele sunt obiecte vestimentare utilitare, cu care te îmbraci imediat, fără să stai pe gânduri cu ce s-ar potrivi. Cu toate acestea, imprimeurile sunt o tendinţă importantă.

La capitolul print-uri întâlnim toate lucrurile, de la scris haios, la fotografii, flori, animale şi, nu în ultimul rând, desene create de un artist. În galeria foto vei găsi atât desene artistice – fete şi chiar sâni -, cât şi diferite stiluri de scris. Pentru că sunt făcute în România, unele dintre ele propun sintagme şi ilustraţii tradiţionale.

Tricourile româneşti sunt făcute, cele mai multe, cu ajutorul unui artist, aşa că ai parte şi de “cultură urbană la pachet”.

Cine sunt cei mai îndrăgiţi artişti şi care sunt cele mai populare modele de tricouri, pe ONE.ro.

Citește și: