Silviu Bănilă
434 vizualizări 19 feb 2018

În weekend, Donald Trump s-a uitat la emisiunea „60 Minutes” şi „s-a autosesizat”, scrie hollywoodreporter.com. Preşedintele a intrat duminică seară pe Twitter pentru a o critica pe Oprah Winfrey, pe marginea unei discuţii pe care vedeta a avut-o cu votanţii din Michigan, în emisiunea „60 Minutes” de la CBS. Winfrey a vorbit cu fanii din Grand Rapids, care l-au evaluat pe preşedinte.

 

Americanii au vorbit despre remarcile lui Trump cu privire la „ţările de rahat”, imaginea SUA în lume şi starea de sănătate a preşedintelui.

 

Winfrey, care a moderat discuţia cu şase votanţi, a pus la îndoială impactul lui Trump asupra mişcării #MeToo, chiar dacă „20 de femei” l-au acuzat de hărţuire sexuală. „Credeţi că preşedintele este încadrat în alte standarde, când vine vorba de hărţuirea sexuală?”, îi întreabă Winfrey pe votanţi.

 

„Tocmai am urmărit o Oprah Winfrey foarte nesigură, care vorbeşte cu oamenii în cadrul „60 Minutes”. Întrebările au fost imparţiale şi tendenţioase, informaţiile prezentate, incorecte. Sper să candideze la preşedinţie, ca să fie deconspirată şi învinsă, întocmai ca ceilalţi!”, a scris Trump pe Twitter.

 

Speculaţia potrivit căreia Winfrey ar putea candida la alegerile prezidenţiale din 2020 a fost alimentată de un discurs al acesteia, susţinut la gala premiilor Globurile de Aur din acest an.

 

Ulterior, Winfrey a revenit şi a spus că nu are de gând să candideze la cea mai înaltă funcţie în statul american. „Sunt uimită de faptul că unii oameni cred că aş putea fi liderul lumii libere, dar nu este pentru mine”, a declarat vedeta americană.

Citește și: