Adriana Stanca
93 vizualizări 28 nov 2014

Formaţia Vunk a fost răsplătită recent cu diploma de excelenţă pentru campania „Vunk în Oraşul Minunilor”, în cadrul Galei PR Awards. Astfel, formaţia a devenit primul reprezentant al industriei muzicale româneşti căruia îi este recunoscută munca în campaniile creative de comunicare, alături de marile agenţii de publicitate.

Campania grupului Vunk, care a promovat cel mai mare concert al trupei, susţinut pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, a fost nominalizată de juriul internaţional al Romanian PR Awards la două categorii: Digital PR şi Events.

„Suntem extrem de bucuroşi şi mândri că profesioniştii din domeniul de comunicare au fost impresionaţi de campania noastră”, a spus Cornel Ilie, liderul formaţiei.

„Este o premieră pentru piaţa muzicală din România şi o încurajare pentru noi de a continua să fim creativi şi inovatori în felul în care facem muzica şi o transmitem publicului. Aseară, Vunk a stat alături de cele mai importante nume din publicitate şi este o recunoaştere foarte importantă pentru noi, fiind cea mai avizată competiţie pentru acest domeniu. Le mulţumim că ne-au primit în lumea lor cu aşa mare deschidere şi că ne-au încurajat prin premiul oferit”, a adăugat artistul.

Campania „Vunk în Oraşul Minunilor” s-a desfăşurat pe durata a  patru luni, având la momentul concertului o comunitate virtuală de peste 10.000 de persoane, se arată într-un comunicat remis gândul.

Mai multe detalii despre campania „Oraşul Minunilor” sunt disponibile aici.

Citește și: