Alexandra Mortu
3120 vizualizări 13 iun 2019
„Aseară la spectacol am avut din nou o domnişoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în acelaşi timp cu mine, la mai puţin de un metru distanţă. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur şi simplu nu puteam vorbi în acelaşi timp cu remarcile ei de popcorn”, începe actorul povestirea despre incident.

Ulterior, Tudor Chirilă i-a explicat tinerei unde se află „aici e teatru, nu cinematograf” şi a anunţat-o că îi deranjează pe cei de pe scenă. Se pare că domnişoara nu era la prima abatere de acest fel în acea seară, sunându-i cu ceva timp în urmă telefonul, deşi organizatorii de la UnTeatru îi anunţaseră pe spectatori să le închidă.

Însă tânăra şi-a făcut simţită prezenţa şi mai târziu când „i-a sunat alarma de la telefon. De data asta a fost amendată de colega mea (eu aş fi abandonat o cauză pierdută). O nuanţă nouă a apărut în vocea piţişoarei (rezultatul împerecherii între domnişoară şi piţipoancă) : ţâfna. Cu ţâfnă deci, i-a explicat colegei mele că e o alarmă, ce-ar vrea să facă? Momentul m-a închis definitiv (restaurant) şi am considerat-o o cauză pierdută”.

Spre sfârşitul postării, actorul anunţă că teatrul este casa lui şi „faptul că plăteşti bilet îţi garantează accesul la spectacol, nu-ţi dă şi dreptul să faci ce vrei în casa mea”.

 

Citește și: