Cristian ANDREI
176 vizualizări 20 oct 2011

Postul public de televiziune a reacţionat după declaraţiile făcute de preşedintele PSD la "Interviurile Gândul", susţinând că Victor Ponta a făcut o serie de afirmaţii neadevărate legate de situaţia financiară şi funcţionarea TVR.

"În 2010, taxa TV a reprezentat 78% din veniturile operaţionale ale TVR. Dacă o instituţie rămâne fără mai mult de trei sferturi din venituri, nicio politică managerială nu o poate susţine. Politicienii români care susţin eliminarea taxei TV ar trebui să îşi asume însăşi desfiinţarea televiziunii publice, cu toate consecinţele aferente, inclusiv cele de imagine a României la nivelul UE", se arată în comunicatul TVR, după ce preşedintele PSD a declarat la "Interviurile Gândul" că va elimina abonamentul tv dacă va ajunge premier. Totodată, postul public de televiziune menţionează că funcţionează pe pierdere de cinci ani, dar nu este o gaură la buget, deoarece banii nu vin de la bugetul de stat.

Citiţi aici comunicatul integral al TVR după declaraţiile făcute de preşedintele PSD, Victor Ponta la "Interviurile Gândul".

Citește și: