Gandul
30885 vizualizări 20 mai 2019

Utilizatorul Ilikeoralthrow de pe platforma Reddit a povestit, la secţiunea „Am I The Asshole?”, că soţia lui i-a spus că nu îi va mai face sex oral, deoarece acest lucru nu îi face plăcere. În loc să accepte resemnat situaţia, bărbatul i-a dat un ultimatum femeii. Dacă nu va mai face gestul în dormitor, nu va mai merge nici el în fiecare vineri seara să ia masa la părinţii ei, un obicei care s-a împământenit în ultimii mai bine de 10 ani în familia cuplului.

El a spus că merge aproape de fiecare dată deoarece soţia lui este fericită să îşi petreacă astfel sfârşitul de săptămână şi că până acum a făcut acest lucru, deşi nu îi plac socrii lui, de dragul ei.

„I-am spus soţiei că e bine - nu e nevoită, dar şi eu aş vrea să încetez să mai fac ceva ce urăsc - să îmi petrec fiecare zi de vineri cu socrii”, a scris bărbatul.

Femeia i-a răspuns că este un „nemernic”, deoarece situaţiile sunt diferite.

Părerile utilizatorilor de Reddit au fost împărţite. Mulţi i-au luat apărarea soţiei, dar alţii au fost de acord cu ultimatumul dat de soţ.

AITA for doing the same thing as my wife? from r/AmItheAsshole
 

Unii spun că soţul are dreptate, deoarece probabil el a mers de mai multe ori să cineze cu socrii comparativ cu de câte ori a primit sex oral de la soţie. Alţii susţin că ultimatumul vine într-un moment nepotrivit, de la un om imatur, supărat că a pierdut ceva important pentru el. 

Citește și: