Silviu Bănilă
4346 vizualizări 23 apr 2018

Noile dezvăluiri survin după ce Annie Costanzo, avocata acuzatului Lamar Davenport, a susţinut vineri, la tribunal, că, înainte să moară în august 2015, E'Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, i-ar fi spus iubitului ei şi altora că a avut „o relaţie sexuală nepotrivită” cu bunicul ei.

În data de 3 iulie 2015, cu şase săptămâni înainte să fie ucisă în faţa apartamentului ei din Washington Heights, Hines i-a scris lui Davenport, spunându-i că are probleme cu un bărbat mai în vârstă. „Nu i-am cerut sfatul”, a scris Hines. „M-a sunat să mă întrebe... L-am blocat pentru mine, nu pentru tine, pentru că bărbaţii care pun egal între sentimentele bunicului nu trebuie să fie în viaţa mea”.

FOTO: Abaca Press / Hahn-Khayat

SMS-ul a fost trimis în contextul unei discuţii mai lungi între Davenport şi Hines, referitor la relaţia lor tulburată. În timpul conversaţiei, cei doi vorbesc despre „bunicul” lui Hines, iar Davenport îi scrie prietenei sale: „când vine vorba despre bunicul tău, există o dragoste de supunere, care va fi mereu acolo”.

Hines este fiica biologică a Deenei Dair, de la care Morgan Freeman şi prima sa soţie au adoptat-o, pe când era un copil. Astfel, între ei nu există o legătură de sânge. Freeman şi a doua lui soţie au ajutat la creşterea fetei. Zvonurile privind relaţia dintre Freeman şi Hines au circulat în ultimii ani, începând cu 2009, când The National Enquirer a publicat o poveste legată de celebrul actor şi relaţia lui cu nepoata vitregă.

Revista a citat un prieten de-al ei, potrivit căruia tânăra ar fi vrut să se mărite cu Morgan Freeman. Cu trei ani înainte de moartea violentă a lui Hines, au apărut unele zvonuri potrivit cărora Freeman ar fi vrut să se însoare cu femeia respectivă, deşi amândoi au negat vehement relaţia romantică.

Morgan a fost căsătorit cu Jeanette Adair Bradshaw între 1967 şi 1979. Ulterior, s-a căsătorit cu designerul vestimentar Myrna Colley-Lee, în 16 iunie 1984 şi cei doi au adoptat-o pe nepoata vitregă E'dena. În 2010, cuplul s-a despărţit cu scandal. Hines a fost înjunghiată de 25 de ori în Washington Heights, în data de 16 august 2015.

Avocaţii lui Davenport susţin că acesta nu este vinovat de crimă, invocând motivul nebuniei temporare. În momentul atacului sângeros, criminalul era sub influenţa unor droguri. Hines şi Davenport, un rapper, locuiau într-un apartament de 780.000 de dolari, pe care Freeman i-l cumpărase femeii, informează Daily Mail.

Citește și: