Mădălina CHIŢU
3060 vizualizări 1 feb 2015

Americanca fusese sunată de Chamille McElroy, agent de vânzări prin telefon care lucrează la o companie ce asigură, contra-cost, o serie de sevicii medicale la domiciului. Chiar în momentul apelului, femeia era agresată de fostul ei iubit, pe care îl implora să nu o ucidă, scrie  The Independent. Femeia a răspuns din greşeală, telefonul aflându-se într-unul din buzunarele de la pantaloni.

Agentul de vânzări aştepta ca la capătul celălalt al firului să audă un ”Alo”, în schimb acesta a auzit sunete ce dădeau de înţeles că cineva era victima unei agresiuni. ”Te rog nu mă ucide”. Asta a auzit Chamille McElroy.

Agentul de vânzări şi-a anunţat imediat şeful, iar reprezentanţii companiei au luat legătura cu poliţiştii, cărora le-au oferit toate detalii necesare pentru a salva viaţa persoanei ce se afla în pericol.

Oamenii legii s-au deplasat la locuinţa femeii contactate telefonic de agentul de vânzări şi au constatat că aceasta era victima fostului iubit. Acesta a fost reţinut, iar pe numele lui s-a deschis un dosar penal pentru că şi-a agresat şi strangulat fosta iubită.

Citește și: