Florin Badescu
598 vizualizări 4 oct 2011

Un nou album postum al cântăreţului Michael Jackson, intitulat "Immortal", care va conţine piese originale compuse de starul american, ce nu au fost niciodată lansate, dar şi câteva versiuni reorchestrate ale unor hituri ale acestuia, va fi lansat pe 21 noiembrie, informează Reuters.

Anunţul a fost făcut luni, de reprezentanţii casei de discuri Epic Records.

Noul material discografic, realizat în colaborare cu fondul care administrează averea starului, va include o versiune alternativă a celebrei piese "ABC", interpretată de grupul Jackson 5, o serie de hituri lansate de Michael Jackson şi versiunea corală a cântecului "They Don't Really Care About Us".

"Immortal" reprezintă, totodată, coloana sonoră a spectacolului "The Immortal World Tour", show-ul realizat de compania Cirque du Soleil sub forma unui omagiu adus muzicii şi vieţii megastarului, care a avut premiera duminică seară, la Montreal. Acest spectacol va porni în curând într-un turneu prin America de Nord, unde va fi jucat pe parcursul următoarelor 10 luni.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 şi a lăsat în urma lui numeroase înregistrări originale, aflate în diverse stadii de finalizare. Producătorul muzical Kevin Antunes a realizat reochestraţia pentru piesele originale ale cântăreţului.

"Immortal" va fi un alt album lansat după moartea cântăreţului Michael Jackson, după apariţia pe piaţă, în 2010, a materialului discografic "MICHAEL", ce a inclus câteva piese originale ale starului, şi a albumului "This Is It", ce a inclus înregistrările video şi audio ale repetiţiilor pe care megastarul le făcea la Los Angeles pentru seria de 50 de concerte pe care urma să le susţină la Londra, începând din iulie 2009.

"Immortal" va fi disponibil, începând din 21 noiembrie, sub forma unui album ce conţine 15 piese şi a unui dublu CD în ediţie de lux care va include 22 de piese.
"MICHAEL", primul album postum al lui Michael Jackson, s-a vândut în peste trei milioane de copii pe plan mondial în prima săptămână de la lansare, în decembrie 2010.

Citește și: