Silviu Bănilă
515 vizualizări 16 apr 2019

Michael Foster, fost agent în domeniul agricol, a povestit cum verifica o turmă de oi, moment în care a dat peste Joey, un berbec diform, care are un singur corn, în mijlocul capului, scrie upi.com.

„Iniţial am crezut că este o glumă, dar m-am gândit că animalul acela chiar semănă cu un unicorn”, a povestit Foster pentru 7NewsAdelaide.

„Am fost agent timp de şase ani şi este prima oară când văd aşa ceva. Din cunoştinţele mele, acesta este singurul „berbec-unicorn” din Australia”.

Foster a spus că Joey ar fi ajuns să fie sacrificat, dar l-a salvat contra a două lăzi de bere, pe care i le-a dat ciobanului.

„Aleargă cu restul oilor, este amuzant să-i vezi cornul cum iese”, a declarat Foster.

Foster a precizat că Joey este făcut pentru celebritate. „O să-l facem mare, îl ducem la spectacole şi oriunde este nevoie, chiar şi la Hollywood”, a spus Foster. „Sunt sigur că micuţii vor fi încântaţi să îl mângâie, le putem oferi chiar şi plimbări cu el”.

Un asemenea „unicorn” a pus pe jar poliţia din California, în 2016, în dreptul Fermelor Ranchos. Oamenii legii au alergat timp de trei ore după un „unicorn”, care s-a dovedit a fi un ponei deghizat în unicorn, pentru o şedinţă foto, îndeajuns de abil încât să scape din mâinile stăpânilor săi.

Citește și: