Florin Jinga
4827 vizualizări 23 apr 2019

Cei doi soţi erau căsătoriţi de 20 de ani. Pe imagini se poate vedea cum femeia se uită prin vizor, apoi îi deschide uşa bărbatului descris drept primarul oraşului şi cel mai bun prieten al soţului ei, scrie Daily Mail.

„Ce faci?”, îl întreabă femeia după ce îi deschide uşa. „Mi-a fost dor de tine”, îi răspunde amantul. Bărbatul intră în cameră, iar femeia îl ia în braţe. Mai schimbă câteva cuvinte, apoi încep să se sărute. Filmarea este cenzurată şi se opreşte după ce bărbatul îi dă jos bluza femeii.

Soţul înşelat spune că filmarea a fost făcută în august 2016. Abia acum două săptămâni, însă, s-a decis să o dea publicităţii. Bărbatul mai susţine că, în august 2018, divorţul de soţie s-a finalizat.

După ce aventura dintre femeia căsătorită şi primar a fost descoperită, aceasta a fost numită secretar al Comisiei locale de Inspecţia Disciplinei şi colegă de serviciu cu bărbatul alături de care şi-a înşelat soţul.

Primarul oraşului a negat aventura şi a spus că femeia era sub influenţa băuturilor alcoolice şi tocmai de aceea au avut „un comportament intim”. Acesta a adăugat că s-a întâmplat doar o dată.

Un oficial al guvernului local a declarat pentru sursa citată că primarul s-a retras din funcţia publică pe care o deţinea, în urma acestui scandal.

Femeia a spus că acuzaţiile fostului soţ nu sunt adevărate şi spune că imaginile au fost filmate cu ajutorul unui monitor ascuns şi nu a unei camere de supraveghere.

Citește și: