Gandul.info
Ionela SAMOILĂ
3054 vizualizări 8 feb 2012

Membrii unei găşti de interlopi s-au filmat în timp ce snopeau în bătaie un tănăr, pe motiv că acesta era homosexual. Atacatorii au avut grijă să încarce astăzi filmuleţul şocant de 30 de secunde pe site-ul Worldstar Hip Hop, scrie Daily Mail.

Se pare că scena s-ar fi petrecut în faţa unui magazin din Atlanta, în timpul unei întruniri a găştii cunoscute sub numele "Jack City Gang". Anchetatorii încearcă acum să dea de urma infractorilor care apar pe filmare.

În înregistrare se poate vedea cum un tânăr este atacat din spate, îmbrâncit şi lovit în cap, după ce iese dintr-un magazin. Victima încerca cu disperare să-şi acopere capul, în timp ce trei bărbaţi îl asaltau cu lovituri puternice.

Pe măsură ce filma, cameramanul continua să repete "Fără homosexuali pe teritoriul lui Jack". Videoclipul se încheie cu o lovitură decisivă care îl determină pe tânăr să se prăbuşească la pământ.

Nu este pentru prima oară când gaşca de interlopi postează pe internet filme cu actele de violenţă comise. Unul dintre membri îşi spune "Diavolul Tazmanian", iar altul este poreclit "Câinele sălbatic".

 

Citește și: