Silviu Bănilă
843 vizualizări 7 oct 2019

Ronald Berry, în vârstă de 47 de ani, susţine că nu a ştiut că a fost concediat, în urmă cu şase ani, insistând că a plecat în concediu medical în 2015, din cauza astmului, scrie unilad.co.uk.

La fiecare două săptămâni, acesta a călătorit la biroul Transporturi al municipalităţii, de unde şi-a ridicat salariul, fără nicio problemă.

Recent, Autoritatea Metropolitană de Transport (MTA) a sesizat că există dubii în privinţa bărbatului şi a anunţat autorităţile, fapt ce a dus la arestarea lui Berry, pentru intrarea neautorizată pe o proprietate, unde venea să-şi ridice banii.

Nu se ştie cum Berry a ajuns să fie plătit începând cu 2015, deşi fusese concediat în urmă cu doi ani, de către compania de transporturi.

Mai mult, Berry ar fi primit în ultimele luni scrisori de la municipalitate, în care era anunţat că trebuie să participe la ore de training. „Dacă am fost concediat, de ce mi-au mai trimis acele scrisori?”, s-a întrebat omul.

Fluturaşii salariali ai lui Berry aveau menţiunea „orelor lucrate”, fără niciun comentariu legat de o posibilă infirmitate, potrivit surselor MTA - sugerând că bărbatul nu avea cum să le „confunde” cu plata concediului medical.

Poliţia din New York a confirmat că Berry a fost acuzat de intrarea ilegală pe o proprietate. De asemenea, MTA investighează dacă „cineva a primit bani publici în mod necorespunzător, pentru a fi tras la răspundere”.

Citește și: