Alexandra Mortu
316 vizualizări 8 apr 2019

Bărbaţii care se identifică cu sexul feminin sunt acceptaţi în adăposturile sau refugiile pentru femeile abuzate sexual sau victime ale agresiunilor sexuale, chiar dacă nu au făcut operaţie de schimbare de sex. 

Unul dintre cele mai şocante cazuri de acest fel este cel al unui fost condamnat la închisoare pentru agresiune domestică deoarece a ameninţat-o cu moartea pe mama copilului său. Unul dintre mesajele trimis acesteia conţinea o poză cu un cadavru. 

Ulterior, după eliberarea din închisoare, bărbatul a început să se identifice drept femeie şi să se îmbrace potrivit genului. 

Se pare că, în ciuda faptului că cei de la adăpostul pentru femei din Londra ştiau de condamnarea lui Mark Addies, în vârstă de 44 de ani, i-au permis să facă vizite aproape zilnice. 

Potrivit unui martor de la adăpostul St.Mungo, bărbatul, care se identifică acum cu numele de Melissa, a arătat un comportament violent faţă de femeile cazate acolo, chiar în acest weekend. Însă cei de la organizaţia de caritate au refuzat să facă declaraţii referitoare la acest incident. 

Foto: Captură The Sun

 

Citește și: