Gandul
5498 vizualizări 24 apr 2019

William Hilliard Jr. a fost prins după ce a înregistrat pe ascuns, în baie, mai multe tinere pe care le-a invitat pe iahtul lui, numit „Yachts O' Trouble” (trad. aprox. - „Iahtul Problemelor”), într-un weekend. În cazul respectiv, suspectul a folosit o tabletă iPad.

Dispozitivul a fost descoperit de una dintre femei, care l-a predat ulterior poliţiei din Myrtle Beach. Atunci, oamenii legii au găsit pe tabletă înregistrări cu trei minore, trei clipuri cu tinere de 18 ani, unul cu una de 19 şi altul cu o femeie de 20 de ani. Toate aceste filmări au fost făcute în baia ambarcaţiunii. Pe tabletă, poliţiştii au găsit şi alte clipuri similare, mai vechi, unele din casa suspectului. Printre acestea se numără şi unele cu bonele copiilor bărbatului.

Hilliard, care face parte dintr-o familie bogată din industria spumelor high-tech, s-a prezentat singur la poliţie şi a fost acuzat de producerea şi posesia de pornografie cu minori, voaiorism şi încălcarea intimităţii.

Hilliard riscă să petreacă până la 50 de ani în închisoare şi să plătească amenzi de peste 500.000 de dolari, potrivit New York Post.

 

Citește și: