Alexandra Mortu
221 vizualizări 5 apr 2019

John Whitbread, cunoscut drept „Jilted John”, a fost părăsit de mireasa nehotărâtă în 2015, când a fost nevoit să facă un gest extrem - a scos la licitaţie luna de miere, ulterior bucurându-se de vacanţa în Caraibe cu o străină care a cumpărat unul dintre bilete.

Însă recent, John s-a hotărât să o ceară din nou în căsătorie pe mireasa lui indecisă, doar că de data aceasta totul s-a întâmplat live la o emisiune din Marea Britanie. Oare să fi apelat la postul de televiziune în speranţa că va obţine un „DA”? 

Cu ajutorul emisiuni GMB (n. r. Good Morning Britain - Bună dimineaţa Marea Britanie), John a invitat-o pe Amy într-o cafenea unde aceasta credea că este sărbătorită a zecea aniversare a locaţiei. 

În timp ce luau micul de jun, masa le-a fost întreruptă de un flash mob (n. r. dans în grup) iar John a îngenuncheat şi a făcut marea propunere „Eşti cel mai bun prieten al meu, eşti sufletul meu pereche. Vrei să fii soţia mea?”

Amy a încercat să ofere o explicaţie referitoare la anularea nunţii din 2015 spunând: „Cred că totul a fost puţin pe repede înainte atunci. Cred că doar m-am panicat şi nu ştiam ce să fac”. Dar a declarat că de data aceasta va merge până la capăt. 

Cei care au văzut emisiunea transmisă live pe Twitter nu s-au putut abţine de la comentarii scriind că „E foarte curajos că a făcut asta live ţinând cont ce s-a întâmplat data trecută.”

Citește și: