Gandul
14911 vizualizări 13 oct 2019

„Am o aventură cu soacra mea. Amândoi suntem conştienţi că este greşit ceea ce facem, dar nu ne putem opri”, îşi începe bărbatul povestea pentru The Sun.

„Totul a început acum trei săptămâni, la nunta cumnatului meu. Soacra mea şi-a agăţat dresurile în strana din biserică. Maşina mea era parcată în apropiere, aşa că m-am oferit să-mi duc soacra acasă să-şi schimbe dresurile.

Am 33 de ani şi această femeie mi-a atras atenţia de multă vreme.

Soacra mea are 48 de ani, dar arată cu 10 ani mai tânără. Am făcut schimb de foarte multe priviri insistente.

Când am ajuns acasă la ea, soacra mea m-a rugat să-i deschid rochia la spate, pentru că era prea strâmtă şi nu se putea apleca să-şi schimbe dresurile.

Atunci am făcut o glumă stupidă: Vom merge amândoi într-un loc strâmt mai tîrziu, cine ştie ce se va întâmpla acolo?

În acel moment, s-a uitat fix în ochii mei şi m-a sărutat. A fost magic. Câteva minute mai târziu eram în pat făcând sex. A fost incredibil. Ne-am grăbit să ne întoarcem la nuntă. Soţia mea a comentat întrbându-mă ce a durat atât, dar nu părea că bănuia ce am făcut.

Nunta a mers bine şi spre seară i-am spus soacrei mele Mulţumesc pentru mai devreme. I-am scris ziua următoare să ne vedem, iar ea a acceptat, menţionând că se simte puţin cam vionvată pentru ce a făcut.

I-am sugerat să vorbim despre asta în oraş şi ne-am întâlnit la o cafenea.

Era îmbrăcată elegant, cu părul aranjat, şi machiată. Amândoi am fost de acord că ceea ce am făcut a fost greşit, dar ea mi-a spus că şi-ar mai dori să facem asta din nou.

Nu era un secret faptul că soacra şi socrul meu aveau probleme în căsnicie.

M-am oferit să o duc acasă şi când am ajuns acolo ni s-a părut firesc să ne sărutăm.

Toată dimineaţa am făcut sex în patul ei. Am stablit apoi că ne vom întâlni din nou.

Ştim amândoi că există riscul să-mi rănesc soţia pe care o iubesc foarte mult, dar e ceva cu mama ei care mă face să nu pot să-i rezist”, şi-a încheiat povestea tânărul.

 

Citește și: