Silviu Bănilă
35804 vizualizări 15 apr 2019

Benedict Cumberbatch a lovit un biciclist de 63 de ani, în zona rurală din Isle of Wight. Victima l-a pălmuit în urma accidentului, scrie thesun.co.uk.

Pescarul ieşit la pensie Michael Lawrence, a suferit o rană la braţ. El nu l-a recunoscut pe starul din „Sherlock”, în vârstă de 42 de ani, până când acesta nu şi-a dat şapca jos.

„Scooby se deplasa cu bicicleta lui nouă, când, din senin, a apărut o maşină. Nu mai era nimeni pe drum. Şi-a pus mâna în faţă, pentru a atenua şocul şi a smuls oglinda SUV-ului. Şi-a rupt braţul, era sânge peste tot”, a declarat un prieten al pescarului.

Acesta a mai spus că Scooby a identificat maşina ca fiind un SUV de lux Lamborghini Urus 4x4.

Cumberbatch - al cărui personaj distruge un Lamborghini Huracan de 180.000 lire sterline în filmul „Doctor Strange” din 2016 - i-ar fi reproşat bătrânului că se deplasa „pe mijlocul drumului”.

„Scooby s-a ridicat şi l-a pălmuit. A fost norocos că nu i-a dat un pumn. Bărbatul şi-a dat şapca jos şi s-a dovedit a fi chiar actorul Benedict Cumberbatch. Scooby a fost la un pas de atac de cord”, a mai povestit amicul bătrânului.

După ce părţile implicate în accident s-au calmat, starul i-a oferit lui Michael un tricou şi apă, pentru a se curăţa de sânge, apoi s-a oferit să-l ducă la spital.

Cumberbatch a raportat accidentul în Freshwater, Isle of Wight, dar nu vrea să depună reclamaţie pentru palma primită de la victimă.

El şi Michael au făcut schimb de numere de telefon. „Nu a fost deocamdată contactat. A zis că e norocos că a supravieţuit. În ciuda evenimentului, a declarat că Benedict a fost un tip de treabă - puţin agresiv, dar cumsecade”, a mai declarat sursa.

Pensionarul vrea să obţină de la actor despăgubiri de 20.000 de lire sterline.

„Îmi pare rău, dar nu pot vorbi despre acest lucru”, le-a spus bătrânul jurnaliştilor care l-au sunat în legătură cu accidentul din septembrie 2018.

Poliţia din Hampshire a confirmat că accidentul a fost raportat. „Nu au fost făcute plângeri, nu am investigat nicio infracţiune, totul s-a rezolvat prin asigurări”.

Cumberbatch s-a însurat cu regizoarea de teatru Sophie Hunter, de 41 de ani, pe insulă, în urmă cu trei ani şi cuplul şi-a construit a doua casă în zona respectivă.

Citește și: