Florin Jinga
12960 vizualizări 18 apr 2019

Compania LJ Hooker este cea care a realizat videoclipul, devenit viral pe reţelele sociale, scrie CNN.

Mişcările senzuale şi tendenţioase demne de un videoclip de muzică R&B au stârnit remarcile ironice ale internauţilor. Reprezentaţii agenţiei imobiliare au recunoscut că strategia de comunicare adoptată „a ratat promovarea brand-ului".  

Deşi agenţia a şters filmarea, internauţii au reîncărcat filmuleţul, pentru ca mai mulţi spectatori să se amuze în continuare.

Filmul arată un bărbat care soseşte într-o maşină la proprietate. O femeie îl întâmpină. Publicul e invitat apoi să facă un tur al proprietăţii scoase la vânzare, îmbiat fiind de unduirile erotice ale cuplului pe cale să se retragă spre dormitor.  

„LJ Hooker Bankstown o ia razna cu totul", a scris un utilizator pe Twitter.  

Alţi internauţi, mai atenţi la detalii, au remarcat că în fotografiile din living sunt alte persoane decât cele din clip: „Este o aventură sau îşi fac de cap în timp ce vânzătorul este afară?".  

Popularitatea filmului a depăşit aşteptările companiei de a comercializa proprietatea.     

„LJ Hooker Bankstown caută mereu noi modalităţi de a comercializa înregistrările noastre, dar de data aceasta am ratat ţinta", a declarat purtătorul de cuvânt.  

„Înţelegem că videoclipul nostru difuzat recent pe reţelele sociale, care promovează una dintre proprietăţile noastre ar putea fi scos din context de către unii comentatori şi ne cerem scuze. Am eliminat videoclipul de pe canalele noastre media digitale şi sociale“, au mai adăugat reprezentaţii Raunchy Australian.

Foto: Captură

Citește și: