Un copil care se plimba cu bicicleta în faţa casei a fost atacat de un câine şi muşcat de picior. Văzând că băiatul este în pericol, pisica a atacat câinele pentru a-l apăra pe copil. Pisica "erou" a reuşit să alunge câinele şi să salveze băiatul, scrie Elite Daily, care prezintă clipul cu întâmplarea, devenit viral pe Internet.

Mama băiatului a venit apoi în fugă şi, după ce s-a asigurat că fiul său nu este rănit grav, a fugit la rândul ei după câine pentru a-l împiedica să atace din nou. "Proprietara câinelui era şi ea acolo şi a fost muşcată în timp ce încerca să închidă câinele în curtea acestuia", povesteşte tatăl băiatului salvat de pisică.

După ce câinele a fost închis în cele din urmă de către proprietari, femeia s-a întors la fiul său care a primit ulterior îngrijiri medicale.

Sursă: YouTube

Întreaga întâmplare a fost surprinsă de nişte camere de supraveghere şi a fost postată pe site-ul YouTube de către proprietarul pisicii. Înregistrarea video a ajuns rapid viral pe internet fiind vizualizată de peste 5 milioane de ori.

Citește și: