Gandul
611 vizualizări 23 apr 2019

Davide Di Votti, în vârstă de 34 de ani, a vrut să creeze o artă şocantă, prin care să transmită un mesaj legat de inegalitatea între sexe, scrie dailystar.co.uk.

El a declarat că i-a venit ideea „să picteze părţile intime şi să realizeze canvas-uri”, înfiinţând un profil pe Tinder, unde le cere femeilor să accepte provocarea neobişnuită.

Criticul de teatru a găsit deja şase modele cărora le-a vopsit vaginele. Acestea au vârste şi mărimi diferite şi provin din rândul transsexualilor, lesbienelor şi heterosexualilor.

„Oamenii spun că Tinder este un loc unde găseşti alţi oameni, astfel încât am înfiinţat un profil pe Tinder, pentru a căuta ceea ce îmi trebuie. Am fost surprins de potriviri. Există tot felul de fete, slabe sau grase, cu vârste între 20-40 de ani, de orice vârstă, orice greutate. Am vrut să am varietate”, a spus „artistul”.

Di Votti are diferite metode pentru a obţine „opera” respectiv: „Fetele stau jos şi îşi desfac picioarele, iar eu le pictez vaginul. Modalitatea prin care obţinem printul este mereu diferită”, a explicat acesta.

Până acum, controversatul bărbat a realizat peste 100 de print-uri cu vagine şi a realizat o expoziţie cu cele mai bune 30 de „exponate”.

Acesta a avut expoziţii la Berlin şi Budapesta. „Au fost multe femei din rândul celor cărora le-am pictat vaginul, dar am păstrat secret. E posibil ca o persoană să fi analizat expoziţia alături de modelul care „a pozat” pentru print-ul vaginal”, a conchis criticul de teatru.

foto: captură youtube.com

Citește și: