Laura Cojocaru
15542 vizualizări 16 apr 2019

Kimberly Bley îşi numeşte locuinţa casa poveştii şi a cumpărat-o în septembrie cu 72.000 de dolari. „Casa noastră este un diamant neşlefuit”, spune femeia, potrivit Dayton Daily News.

Femeia a vrut să renoveze bucătăria, aşa că, împreună cu prietenul ei, Randy Slater a înlăturat podeaua. „Când am scos pdeaua, cu intenţia de a instala noua chiuvetă, am remarcat o gaură, am simţit o briză şi ne-am uitat în jos.”  Nu era vorba despre un tunel secret, ci despre o fântână.

Se presupune că fântâna adâncă de opt metri descoperită de noii locatari datează din anul 1800. Casa a fost construită în jurul anului 1930, deci, se presupune că fântâna reprezenta o sursă de apă pentru locatarii de atunci.

Bley are 32 de ani, este asistentă medicală şi îşi doreşte ca într-o zi să aibă o grădină mare în care să facă workshopuri, iar fântâna i-ar putea fi de folos. Femeia vrea să umple fântâna cu apă, pentru a avea o sursă de unde să-şi poată uda grădina.

În prezent, autorităţile locale investighează dacă este posibilă umplerea cu apă a fântânei. De asemenea, trebuie să-şi de acordul şi autoritatea de sănătate, pentru că există posibilitatea ca fântâna să contamineze apa.

Racordarea fântânei la o sursă de apă ar costa 6.000 de dolari.

În prezent bucătăria nu poate fi folosită, ceea ce le complică viaţa celor doi, dar speră şă-şi îndeplinească visul, şi anume acela de a avea o casă cu fântână funcţională.

 

 

Citește și: