Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
832 vizualizări 27 feb 2018

"Încă se iubesc profund şi se respectă şi vor rămâne prieteni apropiaţi, dar au decis de comun acord să se separe, după ce au fost împreună timp de 20 de ani. Au un fiu împreună, a cărui custodie o vor împărţi", a declarat reprezentantul actriţei pentru People.

Silverstone, în vârstă de 41 de ani, şi Jarecki, în vârstă de 47 de ani, au împreună un fiu în vârstă de şase ani, Bear Blu.

Alicia Silverstone şi Christopher Jarecki, solistul trupei S.T.U.N., s-au căsătorit în iunie 2005, după o relaţie de opt ani, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată pe malul Lacului Tahoe.

Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, este actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută după apariţia în videoclipurile trupei Aerosmith - "Cryin'", "Amazing" şi "Crazy" - şi prin rolurile din filmele "Liceenele din Beverly Hills" (1995) şi "Batman şi Robin" (1997).

Autoare şi a unui volum de reţete vegetariene, intitulat "The Kind Diet", Alicia Silverstone va putea fi văzută în curând pe micile ecrane în serialul "American Woman".

Citește și: