Ionela SAMOILĂ
3740 vizualizări 6 oct 2012

Un  american aflat în căutarea unui loc de muncă şi-a trecut în CV cei cinci ani de experienţă ca „dealer de marijuana şi tip dubios”, se arată într-un articol publicat de Huffington Post.Curriculum Vitae a devenit viral pe Internet, după ce a fost postat pe site-ul de socializare Reddit.

După ce şi-a trecut în CV două posturi pe care le-a ocupat între 2009 şi 2012, respectiv, 2004 şi 2009, de lucrător comercial şi graphic designer, bărbatul a descris şi începuturile carierei sale profesionale, adică cei patru ani de experienţă ca traficant de marijuana, ocupaţie pe care a avut-o între anii 1999 şi 2004.

În descrierea fişei postului, americanul a enumerat responsabilităţile pe are le-a avut, precum şi aptitudinile pe care şi le-a dezvoltat ca dealer de marijuana. „Am înţeles conceptul de cerere şi ofertă, am gestionat bine banii, am coordonat livrările, am strâns clienţi fideli, mulţumiţi de serviciile mele, am avut ocazia să cunosc îndeaproape una dintre cele mai exclusiviste închisori din stat şi am învăţat o lecţie de viaţă”, îşi descrie fostul infractor activitatea.

Americanul a încercat să obţină un post în domeniul IT cu acest CV, dar nu se ştie dacă a reuşit să-l convingă pe angajator cu sinceritatea pe care a dovedit-o în faza de aplicare. „Nu am obţinut nicio diplomă universitară şi nici nu am recomandări de la oameni importanţi, aşa că voi descrie ceea ce am mai bun de oferit”, se arată în deschiderea documentului.

Citește și: