Gandul
25136 vizualizări 9 mai 2019

Adolescentul din Singapore, acum în vârstă de 17 ani, a mai filmat pe ascuns o prietenă a surorii lui în timp ce aceasta făcea duş şi s-a înregistrat în timp ce se masturba lângă o femeie care dormea, transmite Yahoo News Singapore. Mai mult, elevul a ameninţat o tânără încercând să o determine să-i trimită imagini nud cu ea.

Pe 7 mai, un judecător a decis că adolescentul trebuie să urmeze un program special de reabilitare până la aflarea sentinţei finale, care va fi dată mai târziu.

Tânărul a comis primele infracţiuni cunoscute în 2017, pe când avea 15 ani. Atunci, adolescentul a publicat imagini indecente cu o colegă pe un cont de Instagram. Ulterior a ameninţat-o pe fată că va publica pe internet pozele dacă nu îi trimite selfie-uri nud cu ea. Adolescenta a raportat incidentul la şcoală, iar poliţia a fost chemată.

La începutul anului 2018, elevul le-a filmat, pe ascuns, pe sub fuste pe profesoarele de mandarină şi matematică, care sunt prietene, în timp ce vorbea cu ele despre subiecte legate de şcoală.

Poliţia l-a prins accidental pe adolescent, în timpul unui control de rutină. Acesta şi prietenii lui au fost verificaţi după ce s-au comportat suspect.  După ce au descoperit imaginile şi clipurile compromiţătoare pe telefonul lui, oamenii legii l-au reţinut pe elev.

 

Citește și: