Laura Boico
550 vizualizări 23 iun 2017

Jennifer Velardi, în vârstă de 33 de ani din Toronto, Canada, îşi găsea alinarea în  mâncare după sinuciderea mamei sale, iar cel mai mult a ajuns să cântărească 237 kg. 

 „Am început să mănânc şi mai mult. Am încercat să umplu golul pe care l-am simţit în interior şi am încercat să reprim toată durerea pe care o simţeam”, a povestit ea.

În loc să  o sprijine, soţul lui Jennifer a început să se retragă din relaţie. „Am trecut printr-o perioadă foarte sensibilă emoţional. Nu a fost mereu uşor. Am fost deprimată. Pe măsură ce greutatea mea continua să crească în mod constant din cauza stresului, situaţia se înrăutăţea şi mai rău între noi”, a spus ea. 

Viata ei s-a schimbat radical atunci când soţul a plecat în vizită la familia sa din Republica Dominicană în 2014:  "În ziua în care mergeam să-l iau de la aeroport, am primit un e-mail de la el, spunându-mi că nu se va mai întoarce".

Hotărâtă să-şi recâştige controlul asupra vieţii, Jennifer a scos mâncarea nesănătoasă şi băuturile cu acid din meniu şi a început să numere caloriile şi să-şi monitorizeze porţiile. 

Încet, ea şi-a intensificat exerciţiile, trecând de la mers pe jos la jogging şi apoi la antrenamente la sală. În 2016, ea a făcut mai multe operaţii pentru a scăpa de pielea în exces.  

 

 

 

În acest an, Jennifer va îmbrăţişa o nouă carieră, responsabilizând alte femei să-şi urmeze propria călătorie spre un stil de viaţă sănătos. "Cred că mama mea ar fi cu adevărat mândră de faptul că am luat în sfârşit controlul asupra sănătăţii mele, a minţii, trupului şi sufletului. Dorinţa ei cea mai mare era să mă vadă fericită. Am petrecut atât de mulţi ani simţindu-mă prinsă într-o capcană, nemotivată şi nevrednică. Ştiu că ar dori să vadă cum, în prezent, trăiesc un stil de viaţă sănătos şi pozitiv”, a spus ea.  

 

Citește și: