143 vizualizări 8 apr 2009

Smiley, CRBL, Omul Negru, Piticu’ şi Francezu’ şi-au obişnuit admiratorii cu reprezentaţiile spectaculoase de pe scenele sălilor de concert. Gaşca veselă a ajuns, însă, şi pe platourile de filmare, în calitate de actori. Pentru că au fost protagoniştii peliculei care spune chiar o poveste despre ei: Un film SIMPLU. Din 11 aprilie, fanii înrăiţi ai trupei vor putea avea producţia la domiciliu, în varianta pe DVD. Produs de MediaProPictures şi distribuit de Pro Video, acesta se va lansa în cadrul unui eveniment organizat la Centrul Comercial Feeria din Băneasa, sâmbătă, 11 aprilie, începând cu ora 15.

Membrii grupului vor susţine la locul faptei un concert, „ajutaţi” de colegii lor de breaslă Alex şi Connect-R. Spectacolul va fi deschis de Cătălin Măruţă, în calitate de amfitrion al întâmplării, dar şi de actor al aceleiaşi pelicule. Martorii lansării vor putea obţine autografe atât de la trupa SIMPLU, cât şi de la ceilalţi interpreţi din distribuţia filmului. Fanii din ţară, care nu vor fi prezenţi la eveniment, îl vor putea urmări în direct: show-ul se va transmite live pe www.unfilmsimplu.ro/blog.

“Un film SIMPLU” are un scenariu cât se poate de plauzibil: zvonurile cu privire la posibila despărţire a trupei. Albumul solo pe care Smiley l-a lansat cu ceva timp în urmă a fost preceput de unii dintre fani ca o confirmare a acestor speculaţii.

Ce e mai important: prietenii sau celebritatea internaţională? Pe ecran, Smiley are la dispoziţie o zi pentru a găsi răspunsul. Un vânător de talente american îi promite o carieră în SUA, cu condiţia să renunţe la Simplu. Băieţii au intuit mişcarea şi îi bat obrazul, ceea ce nu-i uşurează deloc decizia. Viaţa lui Smiley se complică şi mai mult când o întâlneşte pe Mia, o fată misterioasă. Dragostea la prima vedere este un lucru minunat, dar Smiley trebuie să se hotărască rapid. Laura Cosoi şi Smiley sunt un cuplu în viaţa reală. Această stare de fapt le-a uşurat munca pe platourile de filmare, unde au avut de jucat doi îndrăgostiţi. Personajul Laurei, Mia, este o maniacă a curselor de maşini, care ajunge să concurenze cu Smiley în cea mai importantă competiţie a anului. “Un film SIMPLU” este o reţetă care combină umorul, romatismul şi adrenalina. O comedie care aminteşte că viaţa ar fi uşoară şi frumoasă, dacă nu ne-am complica-o singuri. DVD-ul va fi disponibil din 11 aprilie, în marile centre comerciale şi magazinele de profil din ţară, la un preţ recomandat de 39,9 ron. Mai multe detalii sunt de găsit pe site-ul www.provideo.ro şi www.unfilmsimplu.ro/blog. (D.P.)

Citește și: