93 vizualizări 8 dec 2008

Astăzi, băieţii de la Simplu vor trăi unul dintre cele mai importante momente ale carierei: debutul în film. Produs de MediaPro Pictures, “Un film Simplu” este povestea unei zile mai puţin obişnuite din viaţa trupei, o zi în care provocările se succed în ritm infernal. O zi în care membrii formaţiei sunt obligaţi să găsească soluţii contra cronometru, pentru că în joc este chiar renumele grupului. Cum se va termina aventura puteţi afla dacă rămâneţi în faţa televizoarelor, de la ora 20, când “Un film Simplu” va fi difuzat pe  Pro Tv.

Întrucât premiera se cerea sărbătorită în stil Simplu, membrii trupei şi-au invitat familiile şi prietenii la CinemaPro, unde filmul va avea o proiecţie specială, în paralel cu difuzarea pe micile ecrane. Vizionarea va fi urmată de o reprezentaţie live susţinută de gaşca muzicală: “Va fi un show de 30 de minute, în care vom încerca să ilustrăm evoluţia trupei; vom începe cu un battle între două trupe rivale de street dance, vom puncta momentul în care Smiley s-a alăturat trupei şi vom avea şi o proiecţie cu toate videoclipurile noastre. Evident, am pregătit şi o surpriză pentru invitaţii noştri: trupa Simplu şi-a modificat componenţa, special pentru această seară. Nu dezvăluim decât atât – vom fi mai mulţi ca de obicei”, povesteşte CRBL. 

Cu această ocazie, Simplu mai deschide un drum: este pentru prima oară când o trupă concertează într-un cinematograf din România. Fanii au toate motivele să asculte sfatul protagoniştilor: “Pregătiţi-vă pentru un Revelion în avanpremieră”.
 

Citește și: