Gandul
15758 vizualizări 19 sep 2019

Gestul frumos a fost făcut în oraşul britanic Burnley. James Anderson, originar din Liverpool, a reparat boilerul femeii, care suferă de leucemie, şi a scris pe factură „£0”.

Factura a fost publicată pe Facebook de fiica femeii, Christine Rowlands. Pe hârtie era şi un mesaj: „Gratuit pentru această doamnă, în orice circumstanţe. Vom fi disponibili 24 de ore pentru a o ajuta să se simtă cât mai confortabil cu putinţă”.

Acesta nu este singurul gest frumos făcut de Anderson, potrivit CNN. S-a descoperit că bărbatul a ajutat de-a lungul timpului, prin firma lui, numită DEPHER, mii de persoane vulnerabile sau cu posibilităţi financiare reduse.

Firma lui, care are preţuri mici şi face multe acte caritabile, nu ar reuşi să supravieţuiască dacă nu ar primi şi donaţii. Printre organizaţiile care au donat se numără şi una deţinută de regina Elisabeta a II-a. Chiar şi aşa, DEPHER înregistrează pierderi.

Anderson dă, însă, asigurări că situaţia este sub control. Pentru el sunt mai importante faptele bune. „Este un înger îmbrăcat în instalator”, a declarat Rowlands.

 

Citește și: