Laura HOLBAN
2897 vizualizări 25 feb 2012

Unul dintre fiii unei americance care a murit la vârstă de 94 de ani, a trimis la un ziar local un necrolog obişnuit, însoţit de o fotografie cu defuncta sa mamă. Cei care au avut ocazia să-l citească au rămas uimiţi când au ajuns la al treilea paragraf: "I-a lăsat în urma sa pe fiul A.J, care a iubit-o şi i-a purtat de grijă, pe fiica Ninfa care i-a înşelat încrederea, şi fiul Peter, care i-a frânt inima", potrivit Daily Mail.

Necrologul lui Josie Anello a scos la iveală o ceartă mai veche dintre cei trei copii ai femeii, Angelo Anello - cel care a trimis textul la ziar - şi ceilalţi doi fraţi ai săi. Publicaţia Tampa Bay Times a aflat că cei trei s-au certat din cauza banilor, Angelo şi Ninfa acuzându-se reciproc că au furat din banii mamei lor. Angelo o acuză pe sora sa că şi-a plătit vacanţele alături de soţ din banii defunctei, iar aceasta îl acuză pe fratele său că a sustras de mai multe ori bani din economiile bătrânei. "Fratele meu minte. Este felul său de a se răzbuna", a declarat femeia pentru presă. Acesta i-a răspuns tot prin intermediul presei: "sunt atât de încărcaţi de vină, acum tot ce pot face este să mă arate cu degetul".

În ceea ce îl priveşte pe fratele lor cel mai mare, Peter, amândoi au recunoscut că acesta a pierdut legătura cu familia şi că nu i-a mai contactat de mai bine de 25 de ani. Fata femeii a mai povestit cum totul a mers strună în familia lor până în 2007, la moartea tatălui lor. Acela ar fi momentul în care Angelo ar fi devenit mult mai riguros şi mai posesiv, nelăsându-i pe ceilalţi membri ai familiei să vorbească cu mama sa decât cu acordul său.

Angelo spune că nu a vrut să se răzbune pe nimeni prin acel necrolog şi că textul "reflecta exact ceea ce credea mama sa înainte să-i vină sfârşitul".

Acest necrolog a ajuns viral pe Internet, adunând atât susţinători de partea lui Angelo, cât şi oameni care cred că gestul său a fost lipsit de respect faţă de mama şi familia sa. "Cred că mama sa se răsuceşte în mormânt. Nu îi respectă amintirea cu acest gest", scrie unul dintre internauţi. "E corect. Spune doar adevărul. Mama lor e moartă, nu mai are de ce să continue să pretindă că totul este în ordine, aşadar e mai bine să fie deschis şi onest", scrie un altul.

Citește și: