Silviu Bănilă
300 vizualizări 11 iul 2019

Jung Soon Wypcha, în vârstă de 66 de ani, a fost arestată luni, 8 iulie 2019, după ce a scuipat, urinat şi a pus mucozităţi din nas în frigiderele cu îngheţată, scrie unilad.co.uk.

Femeia de 66 de ani a fost arestată după ce poliţia a urmărit imaginile şocante surprinse de camerele de supraveghere, în interiorul Lu Lu’s Ice Cream Shop din Indian Shores.

Wypcha, care conduce un magazin Food Mart din Indian Shores, de vizavi şi împărţeşte baia cu rivalii de la Lu Lu’s Ice Cream Shop, a comis faptele reprobabile în trei zile diferite.

Potrivit documentelor de arestare, femeia a folosit baia de cinci ori, în data de 17 iunie, fără să se spele pe mâini.

După fiecare „aventură” la baie, în imagini se vede cum Wypcha a mers la magazinul „rival”, unde a pus mâinile pe containerele cu îngheţată.

Ulterior, în aceeaşi zi, camerele video au surprins-o în timp ce îşi băga degetul în nas şi atingea îngheţata. Mai mult, femeia a scuipat în containerele respective.

În data de 18 iunie, Wypcha a încercat să deschidă o ladă cu îngheţată, dar nu a reuşit.

A revenit în 22 iunie, când a vrut să folosească baia, dar a găsit uşa închisă şi a urinat într-o găleată folosită la îngheţată.

A aruncat găleata în chiuveta în care erau mai multe ustensile pentru îngheţată şi a pus iarăşi mâinile pe produsele din frigider.

Wypcha a fost eliberată luni, cauţiunea în cazul ei fiind de 5.000 de dolari pentru comportament neadecvat şi 50.000 de dolari pentru „sabotarea” produselor de îngheţată. Ambele acuzaţii reprezintă infracţiuni.

Patronul Lu Lu’s Ice Cream Shop, Paul Chiulli, a declarat că a fost obligat să închidă magazinul timp de cinci zile, pentru a distruge îngheţata „contaminată” de femeia răuvoitoare.

Citește și: