Celebrul producător muzical Quincy Jones, în vârstă de 84 de ani, a declarat că, în urmă cu 12 ani, s-a întâlnit cu nimeni alta decât Ivanka, fiica preşedintelui american Donald Trump.

„M-a întâlnit cu Ivanka”, a declarat producătorul de 84 de ani. „Tommy Hilfiger, care lucra cu fiica mea, Kidada, mi-a zis: „Ivanka vrea să ia cina cu tine”. Eu am zis: „Nicio problemă. Este o tipă pe cinste... Are cele mai frumoase picioare pe care le-am văzut în viaţa mea”, a declarat Quincy Jones, potrivit Daily Mail, care citează publicaţia Vulture.

Ivanka, în vârstă de 36 de ani şi actualul ei soţ, Jared Kushner, au început să se întâlnească în 2005. În consecinţă, erau împreună de un an, când au avut loc presupusele întâlniri între Quincy şi Ivanka.

Reprezentanţii familiei Trump nu au dorit să comenteze afirmaţiile lui Jones. Dincolo de faptul că producătorul este cu 48 de ani mai mare decât Ivanka, acesta este cu 13 ani mai bătrân decât tatăl ei, preşedintele Donald Trump.

Jones a fost însurat de trei ori şi are şapte copii, inclusiv pe actriţa Rashida Jones, în vârstă de 14 ani. Acesta are amintiri plăcute legate de Ivanka, dar îl detestă pe Donald Trump. „Obişnuiam să ies cu el. Este un nebun de legat! Limitat mental - un lăudăros, un narcisist, nu-l suport”, a declarat Jones.

 

Citește și: