Laura HOLBAN
2277 vizualizări 28 feb 2012

Un bărbat a fost muşcat de către un şobolan în timp ce se afla, sedat fiind, pe patul de spital. Ce este şi mai grav este că personalul spitalului a observat acest lucru abia când pacientul se plimba pe coridorul spitalului, cu rozătoarea agăţată de gât. Când au văzut animalul prins de gâtul pacientului, asistentele l-au doborât şi nu s-au oprit până l-au omorât, notează Daily Mail.

Jason Ketley, în vârstă de 42 de ani,dar care are o vârstă mentală de doar doi ani, a rămas cu leziuni seriose după ce şobolanul l-a muşcat de mai bine de douăsprezece ori de gât şi de spate. "Am rămas şocată. El era sedat şi nu a fost capabil să se protejeze. Era complet neajutorat şi speriat. Este ceva inacceptabil. Era într-atât de speriat încât asistentele au fost obligate să-i arate şobolanul mort ca să-i demonstreze că nu îi mai poate face rău", a declarat mama pacientului, Pat Boardman.

Conducerea spitalului susţine că întregul incident a fost provocat de către un şoarece de câmp şi nu de un şobolan. Mama lui Jason, internat în spital pentru afecţiune bipolară, consideră că motivul invocat este o minciună şi susţine că muşcăturile sunt cauzate în mod sigur de un şobolan. În plus, femeia susţine că nici nu avea să fie informată de incident dacă nu suna chiar ea să afle de starea fiului său.

Bărbatului i s-au făcut ulterior toate vaccinurile necesare pentru a nu contracta nicio boală transmisibilă de la rozătoare. Totuşi, mama şi tatăl său vitreg nu sunt dispuşi să treacă peste acest incident şi au depus o plângere oficială.

Citește și: