Gandul.info
Silviu Bănilă
215 vizualizări 6 mar 2018

Bryan Thornhill l-a filmat din maşină pe fiul său în vârstă de 10 ani, în timp ce se deplasa la şcoală prin ploaie, scrie Daily Mail.

Bărbatul şi-a motivat gestul: „Salut tuturor, aţi face bine să ascultaţi de tatăl vostru. Fiul meu s-a luat la harţă în autobuzul şcolii şi i s-a interzis accesul timp de trei zile, deoarece a fost un mic scandalagiu şi eu nu tolerez asta, un suport aşa ceva!”

„Aşadar, va trebui să alerge până la şcoală, care se află la 1,6 km de casa noastră, astfel încât va experimenta toată săptămâna acest sport”, a mai spus tatăl supărat.

În ciuda faptului că şi-a pedepsit fiul, bărbatul a văzut şi umorul din situaţie. „Vestea bună este că micuţul meu aleargă chiar bine. Ieri a fost nepoliticos cu Michelle, astfel încât azi va alerga, chiar dacă plouă. Am vrut să vă arăt şi vouă, ca să râdeţi”, a declarat Thornhill.

Se pare că pedeapsa funcţionează şi comportamentului fiului „s-a îmbunătăţit”, fiind apreciat de învăţătoare.

„Asta numesc eu parenting”, a mai adăugat Thornhill. „Învăţaţi-i asta pe copiii voştri, nu trebuie să fiţi prieteni, ci părinţi. De asta au nevoie copiii în ziua de azi”.

Citește și: