Alexandra Mortu
321 vizualizări 7 nov 2019

Un bărbat britanic, tată a 5 copii, vrea să îşi facă vasectomie la sfârşitul lui noiembrie, însă speră ca mai întâi să reuşească să îşi „imortalizeze” sperma transformând-o într-un inel.

Ulterior, se pare că bărbatul plănuieşte să i-l ofere cadou de Crăciun soţiei sale.

Bărbatul din Londra a mărturisit că el şi soţia lui îşi fac mereu farse oferindu-şi cadouri neobişnuite şi speră să îşi ducă planul la îndeplinire.

În încercarea de a obţine ciudatul cadou, bărbatul a postat un anunţ pe o platformă locală - bark.com, relatează Mirror.

„Pe scurt, caut un bjutier care să mă ajute să-mi transform sperma într-un inel pe care i-l voi oferi soţiei mele drept cadou de Crăciun. Ştiu că sună ciudat, dar urmează să fiu supus unei vasectomii la sfârşitul lui noiembrie şi vreau să fac ceva amuzant cu ultimii spermatozoizi vii pe care îi mai am, un fel de reminder al masculinităţii mele. Plănuiesc să-i ofer inelul soţiei chiar în ziua de Crăciun, să o las să îl poarte câteva ore şi abia apoi să îi mărturisesc din ce e făcut. Să nu credeţi că că sunt atât de nesimţit, suntem împreună de mai bine de 20 de ani, avem 5 copii (de aici şi vasectomia, haha!) şi încă din prima zi ne-am făcut tot felul de farse. Ştiu că genul ăsta de bijuterie poate fi destul de scumpă, aşa că am pus deoparte 1.500 lire şi nu vreau să cheltui mai mult”, a scris bărbatul.

Acesta a adăugat şi faptul că este în căutarea unui bijutier de mai bine de o lună, însă nu a găsit pe nimeni care să îl ajute.

„Asta e cu siguranţă una dintre cele mai ciudate cerinţe pe care le-am văzut în ultima vreme, dar ca întotdeauna, abia aşteptăm să ne ajutăm clienţii să găsească o persoană profesionistă care să le îndeplinească cerinţele indiferent de cât de ciudate par”, a declarat Kai Feller, cofondator al platformei Bark.com.

Foto: Pixabay

 

Citește și: