Florin Jinga
492 vizualizări 13 feb 2019

Bărbatul înşelat a organizat o petrecere şi a profitat de moment pentru a ţine un discurs în faţa tuturor invitaţilor, încurajându-i să filmeze, informează Gossip Vzla.

Totul a fost filmat şi a fost postat pe reţelele de socializare.

El le-a povestit invitaţilor cum a aflat că Daliana Meleán, iubita sa, aflată lângă el, îl înşală cu Alberto Sobalvarro, un apropiat al preşedintelui Maduro, cu care este prieten de mai bine de 20 de ani. Acesta îi ia telefonul iubitei sale şi începe să citească mesajele pe care aceasta i le trimitea amantul său. 

„Astăzi am aflat ceva ce deja bănuiam. Alberto, te cunosc de mai bine de 20 de ani. Dar să îmi curtezi femeia este un gest de laşitate. Iată toate mesajele pe care tu şi Daliana vi le-aţi trimis. Daliana caută un apartament de 40.000 de dolari, iar eu o întreb de unde o să facă rost de bani. Ştiu de unde face rost de vani, de unde primeşte apartamentul de 40.000 de dolari. Tu i-l vei dărui”, spune bărbatul în faţa invitaţilor la petrecere.

Deşi oamenii s-ar fi temut că discursul s-ar putea încheia cu o bătaie, bărbatul a rămas calm. Iubita încearcă să scape de această situaţie incomodă şi încearcă să-i smulgă telefonul din mână, moment în care bărbatul îl aruncă în piscină.

O femeie se apropie de cei doi şi o trage deoparte pe Daliana.

„Vreau să îţi mulţumesc, Alberto, din toată inima, pentru prietenia sinceră pe care mi-ai arătat-o în aceşti 20 de ani. Şi, desigur, îţi mulţumesc şi ţie, Daliana, pentru aceşti doi ani pe care i-ai împărtăşit în mod ipocrit cu mine”, mai spune bărbatul.

„Alberto şi Daliana au o aventură”, încheie el.

Foto: Captură

Citește și: