Diana Dumitrescu
86 vizualizări 8 oct 2019

Agenţia de presă a declarat că deţine drepturile de autor pentru o fotografie în care „Lopez apare ţinându-se de mână cu iubitul ei din acea perioadă şi actualul soţ Alex Rodriguez, în oraşul New York”.

„Aceasta este o acţiune privind încălcarea dreptului de autor intentată de reclamant, deţinătorul de drept al fotografiei descrise, pârâtul utilizând fără autorizaţie sau permisiune imaginea”, au explicat reclamanţii în plângere.

„Reclamantul nu i-a oferit pârâtului licenţa pentru fotografie. Cu toate acestea, Lopez a utilizat-o fără autorizaţie sau permisiune. În mod concret, Lopez sau cineva care lucrează în numele ei a copiat fotografia şi a distribuit-o pe Instagram pe 7 noiembrie 2017. Lopez are peste 93 de milioane de fani pe Instagram, contul ei fiind public”, au adăugat cei de la Splash News.

Cei de la agenţia de presă susţin că utilizarea neautorizată a fotografiei le aduce un prejudiciu, consumatorii de divertisment nemaidorind să acceseze versiunea originală a imaginii. Prejudiciul estimat de Splash News este de 150.000 de dolari.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume.

 

Citește și: