Gandul.info
Silviu Bănilă
271 vizualizări 27 feb 2018

Locklear, cunoscută pentru rolul din serialul tv „Melrose Place”, a fost acuzată de agresiune domestică şi ar fi atacat inclusiv trei poliţişti ai secţiei din Ventura County, scrie cnn.com.

 

Poliţia a fost chemată la casa lui Locklear din Thousand Oaks, California, în jurul orei locale 21:30, în seara de duminică, din cauza unui incident domestic petrecut între actriţă şi prietenul ei.

 

Heather a fost luată în custodie de poliţişti, după ce aceştia au găsit dovezi potrivit cărora actriţa şi-a rănit iubitul.

 

Departamentul Şerifului nu a dezvăluit numele iubitului lui Locklear. Poliţia a anunţat că Locklear a fost extrem de necooperantă şi a recurs la violenţă fizică cu oamenii legii.

 

Luni dimineaţă, actriţa a fost dispusă în arest, după o scurtă vizită medicală. Locklear a susţinut că a fost rănită în urma incidentului de duminică seara.

 

Locklear a fost eliberată după plata unei cauţiuni de 20.000 de dolari.

 

CNN a încercat să discute cu reprezentanţii lui Locklear, dar aceştia nu au dorit să comunice cu mass media. Locklear va trebui să vină la tribunal în data de 13 martie.

Citește și: