Ioana Tudorascu
344 vizualizări 13 nov 2019

Cele mai multe pasiuni ale cunoscutului traficant de droguri s-au aflat după ce acesta nu mai era în închisoare. Pe lângă plăcerea de a ucide şi de a vinde tone de cocaină, Pablo Escobar iubea jucăriile erotice, inclusiv vibratoare pe care le aranja frumos într-un dulap, dar îi plăcea foarte mult şi curăţenia; era obsedat de băile curate şi frumos construite. De altfel, camera lui era surprinzător de curată.

Nu dormea niciodată într-un singur loc mai mult de două nopţi. În anul 1991, Escobar s-a predat poliţiei şi a fost de acord să facă 5 ani de închisoare. Acolo a început să îşi facă diverse costume de care aveau grijă alţi oameni, cât timp el îşi continua afacerea cu droguri.

„Am găsit cărţi despre cum să ai grijă de porumbei. Mai mulţi porumbei care erau localizaţi atât în închisoare, cât şi în afara ei erau folosiţi pentru a trimite mesaje membrilor asociaţiilor lui Pablo”, a declarant Javier F. Peña, unul dintre agenţii care i-au urmărit activitatea columbianului timp de un an şi jumătate.

 

Citește și: