Florin Jinga
795 vizualizări 15 aug 2019

Bărbatul de 73 de ani evacuat dintr-o regiune izolată a Siberiei din cauza inundaţiilor puternice, a fost identificat când a ajuns la spital drept unul dintre cei mai căutaţi infractori din Rusia. Bătrânul, care trăia singur în taiga şi mânca ceea ce vâna şi pescuia, a fost în tinereţe gardian la închisoare, dar a ajuns el însuşi după gratii pentru că a omorât un deţinut, scrie The Siberian Times.

În 1995, acesta şi-a atacat cu un cuţit iubita şi pe fiica acesteia de doar 6 ani. Le-a înjunghiat cu sălbăticie şi, convins că le-a ucis, a fugit şi s-a ascuns în taiga, unde a locuit aproape un sfert de secol.

caz incredibil

Chiar dacă era pe lista celor mai căutaţi infractori din Rusia, poliţiştii nu au reuşit să-l găsească, pentru că bătrânul trăia în taiga şi îşi schimba destul de des ascunzătoarea.

La un moment dat, „criminalul” şi-a pierdut un picior în timp ce vâna, astfel începând să se descurce tot mai greu. Când inudaţiile au venit, acesta a trebuit să plece şi astfel a fost identificat de către autorităţi.Bărbatul a recunoscut dubla crimă, dar a aflat de l poliţişti cu stupoare că victimele sale trăiesc.

Acesta va ajunge cel mai probabil după gratii pentru mulţi ani, pentru că fapta lui nu s-a prescris.

Citește și: