Gandul.info
Silviu Bănilă
638 vizualizări 26 feb 2018

Cu ocazia lansării unui nou film despre viaţa lui Tupac, o nouă teorie a conspiraţiei a început să circule pe internet, potrivit căreia rapper-ul ar duce o viaţă de lux în Somalia. Un utilizator online susţine că l-a văzut pe Tupac în ţara respectivă, acesta fiind însoţit de Yaki Kadafi, fondatorul grupului hip-hop Outlawz.

 

Astfel, suldaan_mahdi scrie: „L-am văzut pe Tupac, alături de Kadafi, după moartea lor tristă, în Somalia. I-am văzut în viaţă. Eram în maşină şi se îndreptau în direcţia opusă. Kadafi făcea semne cu mâinile. I-am văzut în viaţă”.

 

Tupac a fost împuşcat de patru ori în data de 13 septembrie 1996, în Las Vegas, Nevada, scrie dailystar.co.uk. Rapper-ul a fost dus la spital, dar a murit şase zile mai târziu. La două luni distanţă, Kadafi a fost găsit mort într-un apartament din Orange, New Jersey, SUA.

 

După moartea celor doi rapperi, tot mai multe voci au început să susţină diverse teorii ale conspiraţiei. Un alt rapper vizat de asemenea zvonuri este Notorius BIG, aka Biggie Smalls (Christopher Wallace), asasinat în 9 martie 1997.

 

În data de 27 februarie va fi lansat un nou serial despre moartea celor două simboluri ale hip hop-ului, Tupac şi Notorious BIG.

Citește și: