Ana Obretin
3904 vizualizări 30 nov 2019

Cei doi au fost surprinşi împreună de mai multe ori, inclusiv la o galerie de artă unde Shawkat, star al serialului „Arrested Development”, îşi prezenta un show.

De asemenea, la sfârşitul lunii august, cei doi s-au aflat la Veneţia în timpul festivalului de film unde Brad şi-a promovat cel mai recent lungmetraj, „Ad Astra”.

Pitt şi Shawkat au participat împreună şi la premiera spectacolului de teatru „A Play is a Poem” din Los Angeles, în septembrie.

Alia, în vârstă de 30 de ani, este actriţă, pictoriţă şi activistă pentru drepturile femeilor. Este cunoscută, de asemenea, ca bisexuală declarată, potrivit propriilor declaraţii făcute revistei dedicate Out în urmă cu doi ani.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, sunt implicaţi într-un conflict judiciar privind copiii şi divorţul de mult timp. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani. Cei doi au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

Citește și: