Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
680 vizualizări 6 mar 2018

Actriţa în vârstă de 57 de ani a fost diagnosticată cu cancer la sân în septembrie 2017 şi a început imediat un agresiv tratament. La începutul lui ianuarie, aceasta a anunţat că a încheiat chimioterapia, iar, în februarie, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, actriţa fiind în perioada de recuperare.

"Jerry i-a spus Juliei, în perioada în care era bolnavă, că trebuie să se vindece şi să facă o reuniune 'Seinfeld'. Acum, ei cred că a venit timpul", a spus o sursă.

Şi ceilalţi actori principali, Michael Richards şi Jason Alexander, vor să îşi reia rolurile, cel al vecinului ciudat al lui Seinfeld, Cosmo Kramer, şi cel al prietenului acestuia, George Costanza. Julia interpreta în acest serial rolul fostei iubite a lui Seinfeld, Elaine Benes.

Serialul "Seinfeld", difuzat în anii '90, a avut nouă sezoane, a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori şi i-a adus actorului american Jerry Seinfeld un salariu de 14 milioane de dolari pe episod. Serialul este la mare căutare şi în zilele noastre, producătorii show-ului luând, în 2015, decizia de a lansa catalogul complet "Seinfeld" şi în format DVD, pentru telespectatorii mai tineri.

Citește și: