Laura HOLBAN
1388 vizualizări 23 ian 2012

Nu multe femei ajung să aibă o carieră în sport cu ajutorul unor porţii mari de pui prăjit, însă britanica Sharran Alexander este excepţia care confirmă regula. Cu o greutate de 200 de kilograme şi un meniu care numără 5.000 de calorii zilnic, Alexander este singura luptătoare din echipa de sumo a Marii Britanii, scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

Femeia, mamă a trei copii, şi-a câştigat poziţia în echipa de sumo după un concurs organizat la o televiziune britanică. În scurt timp, ea a rămas şi singura luptătoare din lotul naţional. Sportul pe care aceasta îl practică nu este unul prea popular în Marea Britanie, aşadar Alexander nu are parte de nicio sponsorizare, în ciuda numeroaselor medalii de aur pe care le-a câştigat. Femeia ajunge să se antreneze singură şi tot ea îşi plăteşte şi călătoriile la diferite competiţii.

Foto: Daily Mail

Alexander se declară însă foarte mulţumită de sportul pe care îl practică şi spune că această activitate i-a întărit încrederea în sine. "Mi-era ruşine de greutatea mea. Dar, după ce am început să practic sumo, am învăţat să-mi iubesc corpul", declară sportiva britanică. Alexander, care are 1,80 m înălţime, avea probleme în a-şi găsi un partener şi se simţea stânjenită când era abordată de bărbaţi. "Acum, când ies cu prietenii mei, sunt abordată de bărbaţi mai tineri decât mine care vin şi îmi spun că iubesc femeile mari. Iubesc să fiu în centrul atenţiei", a mai adăugat luptătoarea.

Foto: Daily Mail

Sharran urmează să plece luna asta în Japonia ca să se antreneze alături de echipa niponă de sumo.

Citește și: